Σταμάτης Κραουνάκης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το "Αυτή η Νύχτα μένει" και ο ρόλος του Στέλιου Καζαντζίδη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 18:13 Σταμάτης Κραουνάκης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το "Αυτή η Νύχτα μένει" και ο ρόλος του Στέλιου Καζαντζίδη

Μία αναδρομή στο παρελθόν με αφορμή το τραγούδι "Αυτή η νύχτα μένει" έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης αποκαλύπτοντας την άγνωστη ιστορία και την υπόσχεση που είχαν δώσει με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Μία άγνωστη ιστορία για τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη και τον ρόλο που διαδραμάτισε στο τραγούδι "Αυτή η νύχτα μένει" αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής συναντήθηκε τηλεοπτικά με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο αυτή την περίοδο αναβιώνει μέσα από τη σειρά, "Αυτή η Νύχτα Μένει" του ALPHA.

"Έχω χαρεί που έχει ζωή αυτό το τραγούδι που σημάδεψε τους εαυτούς μας και τη ζωή μας. Το χρωστάω αναμφισβήτητα στον Νίκο Παναγιωτόπουλο, αν δεν ήταν η ταινία δεν θα ήταν το τραγούδι, αν δεν ήταν ο Καζαντζίδης δεν θα ήταν το τραγούδι, γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχει το πρώτο τραγούδι του Καζαντζίδη 'Αυτή η Νύχτα μένει'.

Όταν γυρίζαμε την ταινία με τον Παναγιωτόπουλο είπα 'δεν θα πάρει κανείς άδεια από τον Καζαντζίδη;', ζούσε ακόμα και τον πετύχαμε πριν μπει στο νοσοκομείο για το τελευταίο αποχαιρετισμό αυτός ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής. Είχα μιλήσει με τη σύζυγό του, τη Βάσω και της είχα ζητήσει άδεια ότι γράφω ένα καινούργιο τραγούδι με τον ίδιο τίτλο και είχα πάρει μία υπογραφή ότι μου δίνει την άδεια και είχαμε δώσει μία υπόσχεση ότι θα το τραγουδήσει αν βγει από το νοσοκομείο, δεν βγήκε, το τραγούδι έκανε αυτή την καριέρα με την ταινία και τη φωνή της Δήμητρας Παπίου και ήρθε τώρα το σίριαλ να δώσει ξανά ζωή", είπε μεταξύ άλλων.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση