Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τραγουδίστρια χορεύει στο TikTok με τις κόρες της - Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 12:13 Νατάσα Θεοδωρίδου: Η τραγουδίστρια χορεύει στο TikTok με τις κόρες της - Δείτε το βίντεο

Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου παρέα με την τραγουδίστρια, λικνίστηκαν στον ρυθμό της μουσικής.

Έναν ξέφρενο χορό χάρισε η Νατάσα Θεοδωρίδου στους ακόλουθούς της στο TikTok.

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με το κοινό της ένα βίντεο, στο οποίο ακολούθησε την τάση των τελευταίων ημερών συνοδευόμενη από τον χορό των παιδιών της.

Μαμά και κόρες χόρεψαν υπό τους ήχους του κομματιού της Μέγκαν Τρέινορ με τίτλο «Made You Look» και ακολούθησαν τις καθιερωμένες κινήσεις των χρηστών της πλατφόρμας.

Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου παρέα με την τραγουδίστρια λικνίστηκαν στον ρυθμό της μουσικής. Φορώντας φόρμες, μαύρα γυαλιά και με τα χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, απόλαυσαν την οικογενειακή στιγμή.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση