Μαρία Σολωμού: Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte που έγινε viral

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 13:36 Μαρία Σολωμού: Η σκηνή ζηλοτυπίας στον Mente Fuerte που έγινε viral

Η "φάρσα" του Mente Fuerte στη Μαρία Σολωμού, που πυροδότησε την "έκρηξή της". "Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες;", φαίνεται να του λέει, εμφανώς εκνευρισμένη, σε σχετικό βίντεο.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο η Μαρία Σολωμού κάνει "σκηνή ζηλοτυπίας" στον Mente Fuerte, τη στιγμή που αν και δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι φουντώνουν ολοένα και περισσότερο.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής (25/11), ο γνωστός τράπερ προσποιείται ότι απαντά στο τηλέφωνο, ενώ καταγράφει σε τη διάσημη ηθοποιό που καθόταν απέναντί του.

"Ναι. Έλα μπεμπάκι. Τι ώρα; Ναι. Να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Εντάξει. Έλα, φιλάκια" ακούγεται να λέει. Αμέσως μετά, η Μαρία Σολωμού, εμφανώς εκνευρισμένη, του απαντά:

"Έλα μπεμπάκι, να σε πάρω λίγο πιο μετά γιατί δε μπορώ να μιλήσω τώρα; Τι είμαι ρε μ@@@κα; Τι είπες; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Μη με βλέπεις που γελάω. Θα βγει τώρα το άλιεν από μέσα μου.

Ποιος ήταν στο τηλέφωνο; Ποιος ήταν παιδί μου στο τηλέφωνο; Έλα μπεμπάκι, δε μπορώ να μιλήσω τώρα… Είσαι με τα καλά σου; Γιώργο τελείωνε… Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο. Αχ, δε μπορώ. Τα νεύρα μου. Πες ποιος ήταν στο τηλέφωνο παιδί μου".

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση