Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρούλα Βροχοπούλου: Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 14:54 Ρούλα Βροχοπούλου: Έκανα ρεζίλι το παιδί μου, ντρεπόταν για μένα

«Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα».

Για τον μεγάλο της έρωτα, τον Φραν και την προδοσία που αισθάνθηκε αλλά και το πώς ένιωσε το παιδί της μιλά η Ρούλα Βροχοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Wall» συγκινήθηκε λέγοντας ότι το παιδί της αισθανόταν ντροπή για εκείνη και ότι «τον έκανε ρεζίλι».

«Ο γιος μου θα έρθει σε δέκα μέρες. Στο παρελθόν έφυγε, ντρεπόταν για μένα, ήμουν ένα πολύ μεγάλο λάθος. Προσπαθώ τώρα να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29χρόνια μεγαλύτερη εγώ να βάλω έναν άνδρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ, αλλά να με αφήσει και να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Ρεζίλι το έκανα το παιδί μου και τον έχει πειράξει, πάρα πολύ. Και μένα πείραξε αλλά το ποτάμι μπορώ να το γυρίσω πίσω; Ό γέγονε γέγονε» είπε η Ρούλα Βροχοπούλου.

«Τον αγάπησα τον Φραν αλλά το μετάνιωσα. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Μου έλεγε “θα σε κάνω βασίλισσα” αλλά πού… Ξέρω ότι είναι καλά, έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια με τρία παιδάκια. Να είναι καλά αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα ποτέ να τον ξαναδώ μπροστά μου» ανέφερε.