Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Λύγισε" για τον αδερφό του - "Δεν έχω καταφέρει να ακούσω ολόκληρο τραγούδι του"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 15:57 Ανδρέας Μικρούτσικος: "Λύγισε" για τον αδερφό του - "Δεν έχω καταφέρει να ακούσω ολόκληρο τραγούδι του"

Φανερά συγκινημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την προβολή αποσπάσματος από το αφιέρωμα της εκπομπής "Μουσικό Κουτί" στον αδερφό του, Θάνο Μικρούτσικο.

Ακόμα δεν μπορεί να διαχειριστεί τον χαμό του αδερφού του ο Ανδρέας Μικρούτσικος και το πρωί της Πέμπτης (01/12) εκμυστηρεύτηκε στην τηλεόραση του Alpha τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ακόμα και στο άκουσμα των τραγουδιών του κορυφαίου συνθέτη.

Με αφορμή το αφιέρωμα που πραγματοποίησε το "Μουσικό Κουτί" στον Θάνο Μικρούτσικο στο επεισόδιο της Τετάρτης (30/11), ο Ανδρέας Μικρούτσικος, χωρίς να κρύψει τη συγκίνησή του, εκμυστηρεύτηκε πως ακόμα και σήμερα, τρία χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατο του αδερφού του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο, δεν μπορεί να ακούσει τραγούδια του.

"Ακούω τραγούδια του στο ραδιόφωνο που ακούγονται συνέχεια και αλλάζω σταθμό. Ακόμα δεν έχω καταφέρει να ακούσω ένα ολόκληρο τραγούδι του. Μέχρι και έφυγα όταν έπαιξαν τη 'Ρόζα' στο J2US. Μόλις άρχισε να παίζει, βρήκα κάτι να κάνω... Μου είναι αδύνατο. Είναι αδυναμία γιατί το φέρνω μαζί μου, αλλά ακόμα μου είναι αδύνατο. Και δεν είναι ένα ξαφνικό γεγονός που σε ξαφνιάζει και το κουβαλάς. Είναι κάτι που είχε τον χρόνο του, με την έννοια ότι ήταν ένας καρκίνος και ο Θάνος έδινε μάχη τρομερή [...] Μερικά πράγματα δυστυχώς για κάποιους είναι πάρα πολύ δύσκολο να αφομοιωθούν. Απλά με το άκουσμα του Θάνου μου έρχεται μία τέτοια συγκίνηση που μού πνίγει το λόγο, τη σκέψη, το συναίσθημα και με σφίγγει στο λαιμό και πάει να με πνίξει", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, καθώς όπως είπε, "μπορεί να κρυολόγησα αλλά έπαθα πνευμονικό οίδημα. Έβλεπα φωτογραφίες μου στην κηδεία του, με έδειχνα και έλεγα ότι αυτός ο άνθρωπος θα πεθάνει".

Δείτε όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: