Παπακαλιάτης - Μαρκουλάκης... τσακώνονται 20 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις» για το ποιανού ήταν το παιδί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 11:34 Παπακαλιάτης - Μαρκουλάκης... τσακώνονται 20 χρόνια μετά το «Να με προσέχεις» για το ποιανού ήταν το παιδί

Ποιος δεν θυμάται το «Να με προσέχεις» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Εκεί τη σεζόν 2000-2001 υποδύθηκε τον Αλέξανδρο που μαζί με τον αδερφό του Κωνσταντίνο ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα.

Η μοιραία «Έλλη» της σειράς, την οποία υποδύθηκε η Βαλέρια Χριστοδουλίδου μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού εκείνη την περίοδο, σκανδαλίζοντας τους fans της σειράς με το απαγορευμένο ερωτικό της τρίγωνο με τους τηλεοπτικούς αδελφούς Χριστόφορο Παπακαλιάτη και Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

22 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία και με τα φώτα να είναι στραμμένα στη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro, ο γνωστός ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στο περιοδικό Down Town. Σε αυτήν κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που δέχθηκε από πρώην συνεργάτες τους, ανάμεσα τους και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Η ερώτηση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

«Ποιανού ήταν το παιδί τελικά;» ρώτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη 22 χρόνια μετά το τέλος του «Να με προσέχεις».

«Φυσικά και ήταν δικό μου το παιδί, αλλά ήταν τέτοιος ο ψυχολογικός πόλεμος που είχα φάει από τον συμπρωταγωνιστή μου (δηλαδή εσένα!) που έκανα πίσω και έγραψα ότι ήταν δικό σου. Είκοσι χρόνια έχουν περάσει. Ξεπέρασε το. Εγώ τη γνώρισα πρώτος… Ώχου!», απάντησε με χιούμορ ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση