Βασίλης Σπανούλης: Δείτε τη φωτογραφία με ολόκληρη την οικογένειά του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 19:09 Βασίλης Σπανούλης: Δείτε τη φωτογραφία με ολόκληρη την οικογένειά του μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σύσσωμη η οικογένεια φωτογραφήθηκε μαζί, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης άλλαξαν τον χρόνο οικογενειακώς και μοιράστηκαν ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Το μοντέλο και ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έχουν φτιάξει μαζί μια όμορφη οικογένεια.

Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά, τρία αγόρια και τρία κορίτσια και μετά την λήξη της καριέρας του στο μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης προσπαθεί να τους αφιερώνει όσο παραπάνω χρόνο μπορεί, αφού οι σκληρές προπονήσεις όλα αυτά τα χρόνια τον είχαν απομακρύνει από την οικογένειά του.

Σύσσωμη η οικογένεια Σπανούλη φωτογραφήθηκε μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος και η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία:

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση