Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Υποδέχτηκαν το 2023 στην πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 11:16 Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής: Υποδέχτηκαν το 2023 στην πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη τους

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε μια τρυφερή εικόνα για το νέο έτος, στην οποία φαίνεται η ίδια με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους.

Με μια πολύ τρυφερή ανάρτηση υποδέχθηκαν το νέο έτος η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Το ζευγάρι μοιράστηκε την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία και οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φαίνεται η ίδια με τον Ίαν Στρατή να κρατούν αγκαλιά την κόρη τους.

Στην φωτογραφία όλοι φορούν τις ίδιες γκρι ολόσωμες φόρμες, ενώ βρίσκονται στο σπίτι τους. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε μοιραστεί μια παρόμοια φωτογραφία για το 2022, ωστόσο αυτή τη φορά στην εικόνα είναι και η μικρή τους κόρη.

Πηγή: news247.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση