Τζέρεμι Ρένερ: Δεύτερο χειρουργείο για τον ηθοποιό που βρίσκεται στην εντατική

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 10:00 Τζέρεμι Ρένερ: Δεύτερο χειρουργείο για τον ηθοποιό που βρίσκεται στην εντατική

Υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις από το εκχιονιστικό.

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ είναι στην εντατική μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα, για να αντιμετωπιστούν τα «εκτεταμένα τραύματά του» μετά από ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα. Υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, αφού τον παρέσυρε το εκχιονιστικό που χρησιμοποιούσε για να απομακρύνει το χιόνι από τον δρόμο του, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Η οικογένειά του θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους απίστευτους γιατρούς και νοσοκόμες που τον προσέχουν», ανέφεραν σε μια δήλωσή τους. Είναι επίσης «τρομερά συγκλονισμένοι για το κύμα αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές του».

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο CNN, o Τζέρεμι Ρένερ έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του, τα οποία «είναι εκτεταμένα».

O Ρένερ είναι ιδιοκτήτης ενός ράντσου που βρίσκεται στη λίμνη Τάχο στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Σύμφωνα με τον Guardian μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Αρχές του μήνα ο σταρ, διάσημος για τον ρόλο του HawkEye, στην ταινία Avengers, μοιράστηκε στο Twitter μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter.

Ο 51χρονος Ρένερ έχει προταθεί για δύο Όσκαρ για τους ρόλους του στις ταινίες The Hurt Locker και The Town.

Ο Ρένερ πρωταγωνιστεί στη σειρά «Mayor of Kingstown» η οποία ξεκινά στις 15 Ιανουαρίου για δεύτερη χρονιά.

Πηγή: CNN

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση