Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:28 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Χαρούμενη σε λούνα παρκ η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Μια φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου ανέβασε στα stories του στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Αν και ο αγαπημένος σεφ και κριτής του MasterChef, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνει μερικές εξαιρέσεις κυρίως για να τρολάρει!

Αυτή τη φορά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε στα stories του στο instagram μια φωτογραφία της συντρόφου του που βρίσκεται σε κάποιο λούνα πάρκ και απολαμβάνει ένα από τα παιχνίδια και φαίνεται πραγματικά χαρούμενη.

Γνωστός για το χιούμορ του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγραψε «Αχ, αυτοί οι νέοι» τρολάροντας ίσως τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά τον Σεπτέμβρη και πριν από λίγες ημέρες ανέβασε μια φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του στην αγκαλιά του. Ο μικρός είναι ντυμένος Άγιος Βασίλης και ο γνωστός σεφ δεν θα μπορούσε παρά να τρολάρει.

«Τι εννοείς δεν πίνει μπύρα ακόμη;» έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση