Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται τη χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί της: «Με ανοιχτή αγκαλιά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 14:50 Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται τη χαρά της αναμονής για το δεύτερο παιδί της: «Με ανοιχτή αγκαλιά»

Περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Η Φωτεινή Αθερίδου ετοιμάζεται να μεγαλώσει την οικογένειά της: Βρίσκεται ήδη στην 23η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και περιμένει να υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της. Σε μια νέα ανάρτηση, μάλιστα, στο Instagram η ηθοποιός και κόρη του Θοδωρή Αθερίδη μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με φουσκωμένη κοιλιά. Στη λεζάντα έγραψε: «Με ανοιχτή αγκαλιά υποδεχόμαστε ό,τι όμορφο αυτή η ζωή μάς φέρει!».

Με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, έχουν ήδη έναν γιο, τον 4χρονο Θοδωρή, τον οποίο βάφτισαν το περασμένο φθινόπωρο, συνδυάζοντας την τελετή με τον πολιτικό τους γάμο. Νονά του μικρού Θοδωρή ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού, Δέσποινα και κουμπάρα τους η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου.

Το «παρών» στον γάμο και τη βάφτιση έδωσαν αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού και πολλοί συνάδελφοί τους. Ανάμεσά τους οι: Πάνος Βλάχος, Ευγενία Σαμαρά, Σμαράγδα Καρύδη, Δημήτρης Μακαλιάς, Αντιγόνη Ψυχράμη, Πάνος Μουζουράκης και Χρήστος Λούλης. Φυσικά, από το πλευρό της κόρης τους δεν θα έλειπαν ο Θοδωρής Αθερίδης και η Ελένη Γκασούκα.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου:

Πηγή: marieclaire.gr