Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: Οι άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 16:34 Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: Οι άνθρωποι αλλάζουμε και εξελισσόμαστε

Δεν έδωσε σαφή απάντηση η παίκτρια του Survivor All Star.

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κλήθηκε να μιλήσει -για ακόμα μια φορά- η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα από το Survivor All Star. Η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και δεν έδωσε σαφή απάντηση για τη σχέση της με τον επίσης παίκτη του Survivor, με τον οποίο οι φήμες χωρισμού έδιναν και έπαιρναν, πριν οι δυο τους μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Έχετε χωρίσει με τον Κωνσταντίνο ή όχι;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να λέει: «Νομίζω ότι σήμερα έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για τη συμμετοχή μου στο Survivor και όχι για τα προσωπικά μου. Το θέμα είναι ότι έχω και έχουμε αποφασίσει να μην μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θα μου πεις ότι πριν ανεβάζαμε, κάναμε, δείχναμε… Οι άνθρωποι αλλάζουν, εξελισσόμαστε όλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει γίνει κάτι και δεν μιλάς. Είμαστε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση