Τριαντάφυλλος: Στον Ηλία Γκότση πρέπει να δώσουμε Νόμπελ πυροσβέστη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 11:08 Τριαντάφυλλος: Στον Ηλία Γκότση πρέπει να δώσουμε Νόμπελ πυροσβέστη

Πώς σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star.

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star, την αποχώρηση των Δαλάκα και Ασημίνας και τη φωτιά στην καλύβα των Μπλε, μίλησε ο Τριαντάφυλλος.

«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιόμετρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά» πρόσθεσε γελώντας.

Κλείνοντας, ο Τριαντάφυλλος σχολίασε και τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι: «Με όλα αυτά πήγε 40-50%; Πόσο πήγε; 25%; Αλήθεια ρε;».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση