Ο Έλτον Τζον έκανε το ετήσιο πάρτι του και συγκέντρωσε 9 εκατ. δολάρια για την έρευνα για το AIDS

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 15:40 Ο Έλτον Τζον έκανε το ετήσιο πάρτι του και συγκέντρωσε 9 εκατ. δολάρια για την έρευνα για το AIDS

«Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα και τις διακρίσεις» λέει ο τραγουδιστής.

Πάνω από 9 εκατ. δολάρια τα οποία θα δοθούν στην έρευνα για το AIDS, κατάφερε να συγκεντρώσει ο Έλτον Τζον στο ετήσιο πάρτι του. «Πρέπει να εξαλείψουμε το στίγμα και τις διακρίσεις και να παρέχουμε ισότιμη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για να τερματίσουμε επιτέλους την επιδημία για όλους, παντού» τόνισε ο τραγουδιστής.

«Στο πρώτο πάρτι που κάναμε, συγκεντρώσαμε 350.000 δολάρια και νομίζαμε ότι ήμασταν οι βασιλιάδες του κόσμου», είπε ο Έλτον Τζον στους δημοσιογράφους σύμφωνα με το Ηollywoodreporter.

Αστέρες του Χόλιγουντ όπως η Τίφανι Χάντις, η Έμα Γουάτσον, η Χάιντι Κλουμ, η Μπρουκ Σιλντς, η Ντονατέλα Βερσάτσε και η Εμτζέι Ροντρίγκεζ ήταν μεταξύ των καλεσμένων του Έλτον Τζον και του Ντέιβιντ Φέρνις στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνουν κάθε χρόνο με στόχο την ενίσχυση του Ιδρύματος του διάσημου τραγουδιστή για το AIDS(Elton John AIDS Foundation).

Σύμφωνα με τη σελίδα του Ιδρύματος και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Φέρνις επεσήμανε σε δηλώσεις τους για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν «θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε τα προγράμματα πρόληψης και φροντίδας για τον HIV και το AIDS σε όλο τον κόσμο».

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1992 είναι ένα από τα μακροβιότερα πάρτι που διοργανώνονται την βραδιά των Οσκαρ ξεπερνώντας κατά ένα χρόνο ακόμη και το περίφημο πάρτι του Vanity Fair.

Η ποπ σταρ Rina Sawayama τραγούδησε κατά την διάρκεια της λαμπερής βραδιάς και μοιράστηκε το «Chosen Family», με τον Έλτον Τζον στην σκηνή.

Πηγή: Ηollywoodreporter

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση