Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Eurovision 2023: Ο Γιώργος Καπουτζίδης έφυγε από την παρουσίαση, η Τζένη Μελιτά ήρθε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 16:37 Eurovision 2023: Ο Γιώργος Καπουτζίδης έφυγε από την παρουσίαση, η Τζένη Μελιτά ήρθε

Η παρουσιάστρια δε θα αναλάβει μόνη της χρέη παρουσιάστριας στον μουσικό διαγωνισμό.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει κλείσει το κεφάλαιο Eurovision και τη φετινή σεζόν δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του μουσικού διαγωνισμού. Η ΕΡΤ βρισκόταν σε αναζήτηση του ατόμου που θα κάλυπτε την συγκεκριμένη θέση.

Και όπως φαίνεται βρέθηκε το άτομο που θα αναλάβει το δύσκολο και απαιτητικό έργο της παρουσίασης της φετινής Eurovision και το όνομα αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης (15/03) μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ.

«Θέλω να περάσω σε μια δική μου αποκάλυψη που έχει να κάνει με τη Eurovision. Έχουμε πει ότι δεν θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης φέτος, ο ίδιος το επέλεξε και από τη πλευρά της κρατικής τηλεόρασης ψάχνουν να βρουν ποιος θα είναι ο παρουσιαστής. Είχαν γίνει κάποιες σκέψεις και για τον αγαπημένο μας Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά αυτό το σενάριο δεν προχώρησε από πολύ νωρίς γιατί και ο ίδιος δεν ήθελε», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Παρουσιάστρια της Eurovision φέτος θα είναι η Τζένη Μελιτά. Αυτό λένε οι δικές μου πληροφορίες. Η Τζένη, λοιπόν, θα αναλάβει αυτό το κομμάτι της παρουσίασης, όχι μόνη της, αλλά με τη Μαρία Κοζάκου».