Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Ράιαν Ρέινολντς πουλά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών του έναντι 1,35 δισ. δολαρίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 12:29 O Ράιαν Ρέινολντς πουλά την εταιρεία τηλεπικοινωνιών του έναντι 1,35 δισ. δολαρίων

«Η ζωή είναι παράξενη και είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων» σχολίασε ο ηθοποιός.

Κατάτι πλουσιότερος θα γίνει ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, καθώς η T-Mobile ανακοίνωσε πως εξαγοράζει την Mint Mobile, πάροχο τηλεπικοινωνιών, για 1,35 δισεκατομμύρια δολάρια. 

Ο Ρέινολντς, ο οποίος αγόρασε μερίδιο στη Mint Mobile το 2019, θα διατηρήσει «δημιουργικό ρόλο» ως εκπρόσωπος μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, σύμφωνα με το σχετικό ανακοινωθέν. 

«Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα γινόμουν ιδιοκτήτης μιας ασύρματης εταιρείας και σίγουρα δεν ονειρεύτηκα ότι θα την πουλούσα στην T-Mobile» έγραψε ο Καναδός στο Twitter. «Η ζωή είναι παράξενη και είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων».

Όταν ο Ρέινολντς αγόρασε μερίδιο της Mint, είχε χαρακτηρίσει την απόφαση «λίγο αντισυμβατική». «Οι διασημότητες γενικά επενδύουν σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως μάρκες περιποίησης δέρματος ή εταιρείες παραγωγής νόστιμου τζιν» συμπλήρωνε.

Η Mint Mobile συστάθηκε το 2016 με στόχο την παροχή «προσιτής, υψηλής ποιότητας ασύρματης» υπηρεσίας απευθείας στους καταναλωτές, σύμφωνα με τον ιστότοπό της. Σε δήλωσή του το 2019, ο ηθοποιός δήλωνε «ενθουσιασμένος που θα είναι υπέρμαχος μιας πιο πρακτικής προσέγγισης της πιο βασικής τεχνολογίας».

Η T-Mobile ελπίζει να ενισχύσει τις δικές της προπληρωμένες υπηρεσίες με την εξαγορά της Mint Mobile. Ο διευθύνων σύμβουλος Μάικ Σίβερτ διαβεβαίωσε τους πελάτες ότι το τιμολογιακό πρόγραμμα της Mint, ύψους 15 δολαρίων ανά μήνα, δεν θα αλλάξει. 

Η συμφωνία αναμένεται να κλείσει αργότερα φέτος, ενώ το τελικό ποσό αναμένεται να κριθεί από τα κέρδη της Ka'ena Corporation, μητρικής της Mint.

Με πληροφορίες από CNN