Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τζέρεμι Ρένερ περπατάει τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 17:01 Ο Τζέρεμι Ρένερ περπατάει τρεις μήνες μετά το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Το βίντεο ανέβηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό

Ο Τζέρεμι Ρένερ, ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ, μοιράστηκε στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει την πρόοδο της ανάρρωσής του, μετά το σοβαρό ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Πρωτοχρονιά και είχε ως αποτέλεσμα ο ηθοποιός να σπάσει περισσότερα από 30 κόκαλα στο σώμα του.

Στο βίντεο που μοιράστηκε στις 26 Μαρτίου, ο Ρένερ φαίνεται να περπατά σε έναν αντιβαρυτικό διάδρομο. Ο ηθοποιός παραμένει θετικός και επικεντρώνται στην ανάρρωσή του. Έγραψε στη λεζάντα: «Πρέπει να βρω άλλα πράγματα για να απασχολήσω τον χρόνο μου, ώστε το σώμα μου να μπορέσει να ανακάμψει από τη θέλησή μου».

Δείτε το βίντεο

Ο 52χρονος ηθοποιός ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του για το ταξίδι της ανάρρωσής του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Τον Ιανουάριο, μοιράστηκε μια ανάρτηση που αποκάλυπτε ότι χρησιμοποιούσε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα για να βοηθήσει το φορτηγό του ανιψιού του να βγει από το χιόνι όταν συνέβη το ατύχημα. Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να βγάλει το φορτηγό από το χιόνι, ξέχασε κατά λάθος να βάλει το φρένο έκτακτης ανάγκης. Όταν είδε το εκχιονιστικό να γλιστράει στο πλάι, πήδηξε γρήγορα πάνω στο κινούμενο όχημα για να το αποτρέψει από το να χτυπήσει τον ανιψιό του. Δυστυχώς, τον τράβηξε αμέσως κάτω από το εκχιονιστικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει να πεθάνει

Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, ο Τζέρεμι Ρένερ παρέμεινε θετικός και αποφασισμένος να αναρρώσει πλήρως. Το τελευταίο του βίντεο δείχνει την πρόοδό του στο περπάτημα, ένα σημαντικό ορόσημο. Οι θαυμαστές εκφράζουν την υποστήριξή τους στον ηθοποιό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντάς του τις ευχές τους και ενθαρρύνοντάς τον.

Πηγή: protothema.gr