Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Άκης Πετρετζίκης βάζει λουκέτο στα καταστήματα Kitchen Lab στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 16:40 Ο Άκης Πετρετζίκης βάζει λουκέτο στα καταστήματα Kitchen Lab στην Αθήνα

Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στο ΓΕΜΗ.

Κατεβάζουν ρολά τα καταστήματα Kitchen Lab που διατηρούσε ο Άκης Πετρετζίκης στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να μπαίνει λουκέτο στα μαγαζιά που βρίσκονταν σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Αγία Παρασκευή.

Το επιχειρηματικό εγχείρημα του διάσημου σεφ ξεκίνησε το 2018 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, με καταστήματα Kitchen Lab και Burger AP στην Αγία Παρασκευή, στην οδό Λαζαράκη στη Γλυφάδα και στο Σύνταγμα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ότι το 2021 παρά τις πιέσεις που δέχτηκε η εστίαση λόγω των lockdown του κορονοϊού, η εταιρεία εμφάνισε 894.800 ευρώ κέρδος.

Ωστόσο, στα τέλη του 2022 μπήκε λουκέτο στο Kitchen Lab της Γλυφάδας και μετά στο κατάστημα στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα πλέον να κατεβάζουν ρολά και τα δύο καταστήματα της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, στο ΓΕΜΗ έχει αναρτηθεί σχετική απόφαση, ενώ τον Οκτώβριο του 2022 καταβλήθηκε το εταιρικό κεφάλαιο ύψους 30.000 ευρώ. Πλέον, η εταιρεία μετέφερε την έδρα στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία, έχουν δοθεί αποζημιώσεις και πληρωθεί οι μισθοί προς το προσωπικό.

Πηγή: newsbeast.gr