It’s a boy! Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Γιος το νέο βασιλικό μωρό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 15:40 It’s a boy! Γέννησε η Κέιτ Μίντλετον - Γιος το νέο βασιλικό μωρό

- Δεύτερο αγόρι για την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ - Απέκτησαν το τρίτο τους παιδί, μετά τον 4χρονο πρίγκιπα Γεώργιο και την 2 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ - Η δούκισσα του Κέμπριτζ μπήκε σήμερα το πρωί στο μαιευτήριο - Το νέο βασιλικό μωρό θα είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Δευτέρας (23.04.2018) η Κέιτ Μίντλετον. Είναι το τρίτο παιδί από το γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, μετά τον 4 ετών πρίγκιπα Τζορτζ και τη 2 ετών πριγκίπισσα Σάρλοτ. Το νέο βασιλικό μωρό είναι πέμπτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα του πρίγκιπα Γουίλιαμ, τον αδερφό του πρίγκιπα Τζορτζ και την αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ. Ο θείος του, πρίγκιπας Χάρι, είναι πλέον έκτος στη σειρά διαδοχής.

Δείτε live εικόνα έξω από το μαιευτήριο

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοινώθηκε και επίσημα από το παλάτι του Κένσινγκτον. Η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί στις 11:01 (σ.σ. 13:01 ώρα Ελλάδας). Το μωρό είναι υγιέστατο και ζυγίζει σχεδόν 3,6 κιλά. Παρών στη γέννα και ο μπαμπάς του… μπόμπιρα και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, πρίγκιπας Γουίλιαμ!

«Η δούκισσα του Κέμπριτζ και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας», αναφέρει η ανακοίνωση του Κένσινγκτον.

Ο δεύτερος γιος του πρίγκιπα Γουίλαμ και της Κέιτ Μίντλετον γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Γεωργίου, μόλις δυο μέρες μετά τα 92α γενέθλια της πρόγιαγιάς του Βασίλισσας Ελισάβετ.

Το… έμαθε και η Ελισάβετ

Το αγοράκι που έφερε στη ζωή η Κέιτ Μίντλεντον είναι το τρίτο δισέγγονο που αποκτούν από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος. «Η Βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας (σ.σ. Κάρολος), η δούκισσα της Κορνουάλης (σ.σ. Καμίλα), ο πρίγκιπας Χάρι και μέλη των δυο οικογενειών ενημερώθηκαν και είναι ευτυχείς με τα νέα», ανέφερε η ανακοίνωση του Κένσινγκτον τα τα… υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση