Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχώρηση βόμβα στο Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018 18:32 Αποχώρηση βόμβα στο Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το ριάλιτι

H απόλυτη ανατροπή στα προγνωστικά που έβγαζαν έναν εκ των τριών παικτών αλώβητο από την ψηφοφορία του κοινού, αφού τελικά αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ροδάνθη Καπαρού, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Εύη Σαλταφερίδου είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor.

Η πρώτη βγήκε από την κάλπη, ο δεύτερος ψηφίστηκε από τον πολυτιμότερο παίκτη τον Νικόλα και η τρίτη από τον Ηλία που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. 

Αναμενόμενες οι υποψηφιότητες για τους Μαχητές στο συμβούλιο. Άλλωστε τα όρια έχουν στενέψει αρκετά για όλους αφού έχουν μείνει μόλις έξι άτομα. Τελικά ο μόνος που έμεινε εκτός ήταν ο Πάνος. 

H Ροδάνθη που για έβδομη φορά είναι υποψήφια δήλωσε πως είναι πολύ λογικό, αφού όλοι οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι πολύ καλύτεροι από εκείνη. 

Τι αποφάσισε όμως το τηλεοπτικό κοινό; 

Πολλοί μπορεί να θεωρούν βέβαιη την αποχώρηση της Ροδάνθης όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. 

Aρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος παραμένει πανηγυρικά στον Άγιο Δομίνικο αφού ο κόσμος τον θέλει μέσα στο παιχνίδι και ότι το ντέρμπι ήταν ανάμεσα στις δύο κοπέλες. 

Όμως φαίνεται πως έγινε η ανατροπή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο έγινε η μεγάλη ανατροπή βόμβα και από το παιχνίδι αποχωρεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος!

Φαίνεται πως ο παίκτης που έμενε πανηγυρικά μετά από κάθε ψηφοφορία στο Survivor, συγκέντρωσε τελικά τις λιγότερες θετικές ψήφους και να αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο. 

πηγή:thetoc.gr