Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουνίου 2018 09:49 Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Survivor!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχώρησε από το Survivor ύστερα από πέντε μήνες παραμονής του στο Survivor! Ο γνωστός ηθοποιός πέρασε και από τις δύο ομάδες – Μαχητές και Διάσημοι – και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τον κράτησε στο παιχνίδι και τις πέντε φορές που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση. Η έκτη, όμως, φάνηκε πως ήταν και η φαρμακερή, καθώς οι τηλεθεατές επέλεξαν να κρατήσουν στο παιχνίδι την Ροδάνθη Καπαρού και την Εύη Σαλταφερίδου, με τον Νάσο να τίθεται εκτός παιχνιδιού.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και στα αγαπημένα του πρόσωπα, ο Νάσος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους τον στήριξαν και τον κράτησαν μέσα στο παιχνίδι για περίπου πέντε μήνες.

«Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε και μου δείχνεται, είμαι πραγματικά ευγνώμων και υπόχρεος για όλα τα μηνύματα, τα σχόλια σας και την παρουσία σας με οποίο τρόπο διπλά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι κατάλαβα πως το μεγαλύτερο μάθημα ή η πιο σημαντική εμπειρία και το πιο έντονο συναίσθημα μου δόθηκε τώρα απ’ όλους εσάς και αυτό εν τέλει είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που δόθηκε πότε μέσα απ’ το Survivor. Σε λίγο μετά από σχεδόν πέντε μήνες και πάλι Ελλάδα!», έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες την φωτογραφία:

πηγή: Tlife.gr