Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor διαρροή:Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία - Όνομα βόμβα στους υποψήφιους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 16:51 Survivor διαρροή:Αυτή η ομάδα χάνει την ασυλία - Όνομα βόμβα στους υποψήφιους

Δύο αναμενόμενοι παίκτες και μία "βόμβα" στους υποψήφιους προς αποχώρηση. Δείτε ποιοι είναι.

Χθες, οι δύο ομάδες στο Survivor έγιναν μία αφού η Ελλάδα αγωνίστηκε με την Κολομβία και κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 10-9. Σήμερα, οι δύο ομάδες επανέρχονται στην ανάμεσά τους κόντρα με το κορυφαίο αγώνισμα της εβδομάδας που θα κρίνει το μέλλον τους στον Άγιο Δομίνικο. 

Σήμερα θα δούμε έναν αρκετά δύσκολο στίβο μάχης, με την επαφή με το νερό να είναι συχνή, ενώ και ο στόχος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Όπως βλέπουμε και από το trailer που έχουμε στην κατοχή μας η ένταση στο αγώνισμα θα είναι μεγάλη και μάλιστα θα φέρει και έναν τσακωμό της Κατερίνας Δαλάκα με την Εύη Σαλταφερίδου!.

Ποιος όμως θα κερδίσει; Σήμερα λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr, την ασυλία κερδίζουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι καλούνται να δώσουν 3 υποψήφιους προς αποχώρηση! 

Ποιοι είναι αυτοί;

Οι δύο αναμενόμενοι, με τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Βιργινία Δικαιούλια να βγαίνουν στην σέντρα, ενώ η "βόμβα" ακούει στο όνομα Μελίνα Μεταξά!  

Να δούμε αν αυτές οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν.

Πηγή: thetoc.gr