Η Γκαγκάκη παραδέχεται ότι χώρισε εξαιτίας του Γιάννη Λάτσιου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 13:50 Η Γκαγκάκη παραδέχεται ότι χώρισε εξαιτίας του Γιάννη Λάτσιου

Κατηγορήθηκε ως υπαίτια του διαζυγίου Λάτσιου-Μενεγάκη. Οκτώ χρόνια μετά από όλα αυτά, η Κατερίνα Γκαγκάκη βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Οκτώ χρόνια πίσω και όλοι ασχολούνται με το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Από τη μία όλοι μιλούν για τον νέο άντρα που μπήκε στη ζωή της παρουσιάστριας και από την άλλη αρχίζει ένας μεγάλος θόρυβος σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα σε Γιάννη Λάτσιο και Κατερίνα Γκαγκάκη, που τότε ήταν στενοί συνεργάτες στον ΑΝΤ1 και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου.  Τώρα, κι ενώ ο θόρυβος έχει κοπάσει, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στο Ooh! La La και σχολίασε τις έντονες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει κάποτε και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο. 

Όχι μόνο δεν έκρυψε, αλλά παραδέχτηκε κιόλας ότι όλα αυτά την επηρέασαν σε προσωπικό επίπεδο. Ευθύς και ειλικρινής, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε και το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί ανάμεσά τους:

«Θα έκανα κάτι με τον Λάτσιο τότε. Θα μου πεις, αφού θα έκανες τότε, γιατί δεν έκανες; Είναι πολύ γλυκός, πολύ εξωστρεφής όταν θέλει. Δημιουργεί σχέσεις χημείας με τους ανθρώπους γύρω του όταν θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να θεωρήσεις ότι πήγε λίγο παρακάτω. Νομίζω ότι είχα πολύ μεγάλο κόλλημα. Όταν υπήρξε μια περίοδος το 2010 που με κατηγόρησαν ακόμα και ως υπαίτια του διαζυγίου, μου δημιούργησε τόσο μεγάλο θέμα αυτό που χώρισα. Η σχέση μου θεώρησε ότι είμαι με τον Λάτσιο. Έχω ένα θέμα με τα επαγγελματικά. Με τον Λάτσιο δεν είχα ποτέ σχέση προϊσταμένου – υφισταμένου, αλλά θεωρώ ότι όταν μπλέκει αυτό χάνεις το όριο. Τώρα βλεπόμαστε πολύ σπάνια. Μιλάμε, αλλά βλεπόμαστε σπάνια. Αυτά έχουν περάσει».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση