Δεσμεύτηκαν οι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά -Στα δικαστήρια με εταιρεία δημοσίων σχέσεων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 15:36 Δεσμεύτηκαν οι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Σάκη Ρουβά -Στα δικαστήρια με εταιρεία δημοσίων σχέσεων

Στη δέσμευση των εταιρικών τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας Σάκης Ρουβάς ΕΠΕ προχώρησε το Πρωτοδικείο μετά από προσφυγή της εταιρείας Progressive PR M ΕΠΕ για μία οφειλή ύψους 25.000 ευρώ. 

Μετά από αίτηση της εταιρείας δημοσίων σχέσεων εξεδόθη σε βάρος της εταιρείας του Σάκη Ρουβά διαταγή πληρωμής δυνάμει της οποίας επιβλήθηκε συντηρητική κατάσχεση σε βάρος της εις χείρας των τραπεζών και ακολούθως δεσμεύθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί. 

Δεν είναι όμως η μόνη εκκρεμότητα που έχει ο Σάκης Ρουβάς με την Progressive PR M ΕΠΕ καθώς η τελευταία κατέθεσε και δύο αγωγές διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που παρείχαν στον τραγουδιστή. 

Σημειωτέον μεταξύ των εταιρειών από τις οποίες η Progressive διεκδικεί χρήματα είναι και η SK Κτηνοτροφική μέσω της οποίας ο γνωστός τραγουδιστής δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της πράσινης ενέργειας.

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση