Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στο σινεμά μετά το σκάνδαλο -βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 23:21 Η επιστροφή του Κέβιν Σπέισι στο σινεμά μετά το σκάνδαλο -βίντεο

O Κέβιν Σπέισι επιστρέφει στον κινηματογράφο, έπειτα από το σκάνδαλο σεξουαλικών παρενοχλήσεων και τις καταγγελίες σεξουαλικών επιθέσεων εις βάρος του που του στοίχισε τη συμμετοχή του στο House Of Cards.

Ο Σπέισι παίζει στο αστυνομικό δράμα Billionaire Boys Club, μία ανεξάρτητη παραγωγή που γυρίστηκε το 2016.

Το θέμα της ταινίας πρόκειται για μια αληθινή ιστορία για μια ομάδα παιδιών από ιδιωτικά σχολεία του Λος Άντζελες, που μέσα στη δεκαετία του 80 έστησαν ένα είδος οικονομικής πυραμίδας, με τις πράξεις τους να οδηγούν τελικά σε έναν φόνο. 

Ο Κέβιν Σπείσι ενσαρκώνει έναν απατεώνα από το Μπέβερλι Χιλς, Ρον Λέβιν κι ο ρόλος του λέγεται ότι είναι ο μικρότερος σε σχέση με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, μεταξύ των οποίων οι Άνσελ Έλγκορτ, Τάρον Έγκερτον και Έμμα Ρόμπερτς. 

«Ελπίζουμε αυτές οι λυπηρές κατηγορίες που σχετίζονται με τη συμπεριφορά ενός ανθρώπου- οι οποίες μάλιστα δεν ήταν γνωστές όταν γυρίζαμε την ταινία, να μην επηρεάσουν την πορεία του της ταινίας», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας. 

«Δεν επιδοκιμάζουμε τη σεξουαλική παρενόχληση σε κανένα επίπεδο και στηρίζουμε πλήρως τα θύματα. Την ίδια στιγμή, δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε αναίσθητη απόφαση να προβάλουμε αυτήν την ταινία στους κινηματογράφους, αλά πιστεύουμε ότι δείνουμε στο κάστ, όσο και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ταινία, την ευκαιρία να δουν το τελικό προϊόν τους να φτάνει στο κοινό», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση