Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νατάσα Καλογρίδη: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Mad Video Music Awards που μαγνήτισε τα βλέμματα! [pics,vid]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 17:36 Νατάσα Καλογρίδη: Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στα Mad Video Music Awards που μαγνήτισε τα βλέμματα! [pics,vid]

Το βράδυ της Τετάρτης διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Mad Video Music Awards 2018 by Coca-Cola and McDonald’s. Στην φαντασμαγορική βραδιά έδωσαν το παρών πλήθος καλλιτεχνών αλλά και επωνύμων που είτε έδωσαν βραβείο είτε απόλαυσαν απλά το show. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία για ακόμη μια φορά έκλεψε την παράσταση με το εκρηκτικό της look.

Η γνωστή ηθοποιός απαθανατίστηκε στα backstage του show με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Νίκο Γεωργιάδη, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε στο πλευρό του συντρόφου της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Φυσικά, για ακόμη μια φορά μαγνήτισε τα βλέμματα με την ξεχωριστή της εμφάνιση, καθώς πήγε στα βραβεία με μία σκισμένη καμπαρντίνα στο πίσω μέρος, με συνέπεια να φαίνεται το εσώρουχό της, γκλίτερ στα χείλια αλλά και στο κάτω μέρος της πλάτης της και μεγάλα μαύρα γυαλιά.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

πηγή: Tlife.gr