Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αντίδραση της Μάρως Κοντού όταν ρωτήθηκε αν ήταν μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 10:30 Η αντίδραση της Μάρως Κοντού όταν ρωτήθηκε αν ήταν μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα!

Είχε ποτέ ερωτευτεί συνάδελφό της;

«Και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Γιώργος Κωνσταντίνου και ο Βουτσάς ήταν καλοί παρτενέρ» απάντησε η Μάρω Κοντού στην Σάσα Σταμάτη και στην εκπομπή Ooh la la προσθέτοντας:«Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με κανέναν».

Η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ το μεσημέρι του Σαββάτου με διάθεση να απαντήσει σε όλα, έτσι δεν δίστασε λεπτό όταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου ανέφερε πως πολλοί έχουν σαν σκέψη στο μυαλό τους πάντα ότι ήταν μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Η αντίδραση της Μάρως Κοντού ήταν μάλλον απρόσμενή…

«Θεός φυλάξοι!» αναφώνησε και εξήγησε: «Δεν ταιριάζαμε καθόλου για να είμαστε μαζί! Καταρχήν είχαμε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας. Ήμασταν εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Λάμπρος ήταν δύσκολος άνθρωπος. Ήτα πολύ ταλαντούχος, πολύ επιμελής, αλλά δύσκολος. Του έφταιγαν όλα. Ήταν λίγο γκρινιαρούλης… πως να το πω;»

Η ίδια εξάλλου ξεκαθάρισε πως το μεγαλύτερο διάστημα που γύριζε ταινίες εκείνη ήταν παντρεμένη και ερωτευμένη και δεν είχε δει κάποιον συνάδελφο της ερωτικά. «Δεν είχα δει συνάδελφο μου ερωτικά. Δεν ξέρω αν με έβλεπαν εκείνοι ερωτικά, εγώ όχι. Κοίταξε να δεις, την εποχή που γυριζόντουσαν οι ταινίες, το μεγαλύτερο διάστημα ήμουν παντρεμένη και ερωτευμένη. Κατά συνέπεια οι άλλοι το ήξεραν αυτό», ανέφερε συγκεκριμένα  Μάρω Κοντού.

Πηγή: zappit.gr