Ο παραμυθένιος γάμος της πρώην παίκτριας reality με τον εκλεκτό της καρδιάς της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 14:17 Ο παραμυθένιος γάμος της πρώην παίκτριας reality με τον εκλεκτό της καρδιάς της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ο γάμος της εκρηκτικής ξανθιάς καλλονής με τον πλαστικό χειρουργό έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο κτήμα Le Chevalier, στην λεωφόρο Τατοΐου, όπου πραγματοποιήθηκε στην συνέχεια και το γαμήλιο γλέντι. Κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία.

Κουμπάροι τους ήταν ο κολλητός φίλος της όμορφης Αλεξάνδρας Ηλίας Παπαδημητρίου, η συμφοιτήτρια του Αριστομένη από την Ιατρική Έλενα Μαρκοπούλου, που είναι οδοντίατρος, με τον σύζυγό της Νίκο Τρομπούκη, καθώς και οι Θοδωρής Τσεβάς και Αννα Βενέτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου τρία χρόνια στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί όπου η πρώην παίκτρια του reality μόδας δούλευε στην υποδοχή και ο πλαστικός χειρουργός το επισκεπτόταν ως πελάτης.

Mετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο γλέντι, όπου την διασκέδαση ανέλαβαν η Έλλη Κόκκινου και ο Bo. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η πρώην συμπαίκτρια της Αλεξάνδρας στο My Style Rocks Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία έκλεψε την παράσταση με τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και η δημοσιογράφος Ελίζαμπεθ Ελετσί που έπιασε την ανθοδέσμη της νύφης!

Το Mykonos Live TV εξασφάλισε πλάνα από τον γάμο και το πάρτι που ακολούθησε όπου οι νεόνυμφοι είχαν την ευκαιρία να δεχτούν ευχές από συγγενείς και φίλους.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: mykonoslive.tv

Προσαρμοσμένη αναζήτηση