Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πρώτες εικόνες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις -Τζορτζ, Σάρλοτ, Μέγκαν Μαρκλ, όλοι εκεί [εικόνες & βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 11:51 Οι πρώτες εικόνες από τη βάπτιση του πρίγκιπα Λούις -Τζορτζ, Σάρλοτ, Μέγκαν Μαρκλ, όλοι εκεί [εικόνες & βίντεο]

Σε στενό οικογενειακό κύκλο με έξι νονούς, βαπτίστηκε στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Λούις. 

Ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση δυο μήνες μετά τη γέννησή του. Κοιμώμενος στην αγκαλιά της μητέρας του τόσο πριν τη βάπτιση, όσο και μετά. 

Και το όνομά αυτού Λούις. 

Νονοί του μικρού πρίγκιπα εξι κολλητοί φίλοι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μϊντλετον. H ώρα που καταφθάνουν στην εκκλησία:

 

 

Ο μικρός πρίγκιπας Λούις, όπως τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του φόρεσε μια ρέπλικα του βαπτιστικού φορέματος που φτιάχτηκε το 1841 για τη μεγαλύτερη κόρη της βασίλισσας Βικτόρια. 

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ προσέφεραν στους καλεσμένους της βάπτισης ένα πραγματικά... περίεργο γλυκό, κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους! Είναι παράδοση στην Βρετανία τα ζευγάρια να κρατούν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ και να τα μοιράζουν στη βάπτιση του πρώτου τους παιδιού. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοίρασαν κομμάτια από το γαμήλιο κέικ τους στις βαπτίσεις και των τριών παιδιών τους. 

Ολα όσα έγιναν στη βάπτιση: 

Η βάπτιση ολοκληρώθηκε μια ώρα μετά την έναρξή της. Οι Κέιμπριτζ, όπως μπήκαν στην εκκλησία, έτσι και βγήκαν: