Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Η ανατροπή από τον ταπεινό γίγαντα - Η διαφορά ψήφων Γκότση -Δαλάκα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 13:11 Survivor: Η ανατροπή από τον ταπεινό γίγαντα - Η διαφορά ψήφων Γκότση -Δαλάκα

Με ποια διαφορά ψήφων ο Ηλίας Γκότσης εκτόπισε το φαβορί που λεγόταν Κατερίνα Δαλάκα.

O Ηλίας Γκότσης πήρε τελικά το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ και τον τίτλο του νικητή του Survivor 2. Παρά το γεγονός ότι στο Αλσος Βεΐκου οι θαυμαστές της Κατερίνας Δαλάκα ήταν πολύ περισσότεροι, παρά το ότι τα προγνωστικά έδειχναν την παίκτρια των διασήμων για νικήτρια, ο... ταπεινός γίγαντας έκανε την ανατροπή και πήρε το έπαθλο σε ένα τελικό που τα είχε όλα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες σε όλη την διάρκεια της ψηφοφορίας ο Ηλίας είχε σαφές προβάδισμα που έφτανε και ξεπερνούσε την αναλογία 60-40.

Ωστόσο προς το τέλος η ψαλίδα έκλεισε και η διαφορά ανάμεσα στους δύο παίκτες ήταν 6 ποσοστιαίες μονάδες.

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο φετινός Survivor με 53% ενώ η Κατερίνα Δαλάκα έμεινε στη δεύτερη θέση με 47%. 

Οσο για τα νούμερα τηλεθέασης, ο τελικός του Survivor 2018 άγγιξε το 49% στο γενικό σύνολο την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, κινούμενος κατά μέσο όρο στο γενικό σύνολο στο 37,9% και στο δυναμικό κοινό 18 – 54 στο 36,2% στις τέσσερις ώρες προβολής του.

Ποσοστά ανάλογα της φετινής δυναμικής του ριάλιτι επιβίωσης και αρκετά μακριά από εκείνα του τελικού του Survivor 2017 όπου τα μηχανάκια της Nielsen είχαν καταγράψει ακόμα και το εντυπωσιακό 78,2%.

πηγή: thetoc.gr