Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς κατάφερε ο Τζόνι Ντεπ να ξοδέψει μία περιουσία που ξεπερνά τα 880 εκατομμύρια δολάρια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 22:23 Πώς κατάφερε ο Τζόνι Ντεπ να ξοδέψει μία περιουσία που ξεπερνά τα 880 εκατομμύρια δολάρια
Αντιμέτωπος με την οικονομική καταστροφή ο ηθοποιός που είχε ό,τι ήθελε.

Ο Τζόνι Ντεπ κατάφερνε, πάντα, να ισορροπεί στις αντιφάσεις της ζωής του. Από τη μία, αντισυμβατικός, οργισμένο νιάτο στο ξεκίνημά του, ροκάς, καταχρήσεις, έρωτες που τον σημάδεψαν και πολυσυζητήθηκαν.

Και από την άλλη, ένας ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ, ευαίσθητος, φιλάνθρωπος, οικογενειάρχης στο πλευρό της επί πολλά χρόνια συντρόφου του και μητέρας των δύο παιδιών του, Βανέσα Παραντί.

Φαίνεται, όμως, ότι αυτά τα 14 χρόνια με την Γαλλίδα ηθοποιό, ήταν μία παρένθεση στην αντισυμβατική, αλλά και γεμάτη αντιφάσεις, ζωή του. Μάλιστα, ήταν και η περίοδος που είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται (κυρίως, λόγω των Πειρατών της Καραϊβικής) και το λογαριασμό του να αυγατίζει, κατά 880 εκατομμύρια δολάρια, περίπου. Αυτό, τουλάχιστον ισχυρίζεται ο πρώην μάνατζερ του, Τζοελ Μάντελ της διάσημης φίρμας, Management Group, με τον οποίο ο ηθοποιός βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα.

AP17307003388547

Κι αυτό διότι ο πρώην μάνατζερ δηλώνει ευθέως ότι ο Τζόνι Ντεπ «έφαγε» μέσα σε λίγα χρόνια τα εκατομμύρια που είχε κερδίσει, σε άσκοπες και προκλητικές σπατάλες, ξοδεύοντας 2 εκατομμύρια δολάρια, κάθε μήνα! Ο σταρ, πάλι, κατηγορεί τους πρώην συνεργάτες του για κακή διαχείριση της περιουσίας, από πλευράς τους.

Ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, το γνωρίζουν οι ίδιοι. Το σίγουρο είναι ότι ο Τζόνι Ντεπ είναι αντιμέτωπος με την οικονομική καταστροφή (σε μία δύσκολη για εκείνον περίοδο σε προσωπικό επίπεδο) και το ερώτημα είναι το εξής απλό: Πού ξόδεψε 880 εκατομμύρια δολάρια; Περαιτέρω λεπτομέρειες των εξωφρενικών αγορών του παρατίθενται σε ένα δημοσίευμα στο Rolling Stone, όπως και άγνωστα σκηνικά του τρόπου ζωής του, που ένας κοινός θνητός, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα έκανε.

AP763464943405

Δείτε παρακάτω, κάποιες από τις αγορές του.

  • Σπίτια. Πολλά σπίτια. Ξόδεψε περισσότερα από 100 εκατομμύρια δολάρια για την αγορά κτήματος στη Γαλλία, πολυτελών σπιτιών στο Χόλιγουντ, ένα νησί στις Μπαχάμες και πάει λέγοντας.
  • Κιθάρες. Πολλές κιθάρες. Ο ηθοποιός έχει τη δική του μπάντα, ενώ σύμφωνα με τον πρώην μάνατζερ του, αγόρασε τα τελευταία χρόνια πάνω από 70 πανάκριβες και συλλεκτικές κιθάρες.
  • Η επιθυμία του φίλου του. Πριν πεθάνει ο κολλητός του Χάντερ Τόμσον, είχε εκφράσει την τρελή επιθυμία, οι στάχτες του να σκορπιστούν στον αέρα με ένα κανόνι. Όταν έχεις φίλο τον Ντεπ, μάλλον, τίποτε δεν είναι τρελό ή ακατόρθωτο, αφού για να εκπληρώσει την επιθυμία του, ο ηθοποιός ξόδεψε 6,7 εκατομμύρια δολάρια!
  • Συλλογή έργων Τέχνης. Κάθε καλλιτέχνης, που σέβεται τον εαυτό του διαθέτει μία συλλογή από έργα Τέχνης. Έτσι και ο Ντεπ, ο οποίος έχει ξοδέψει αρκετές χιλιάδες δολάρια για πίνακες των Andy Warhol, Basquiat και Amedeo Modigliani
  • Ιδιωτικές πτήσεις. Η πρώτη θέση σε ένα αεροπλάνο δεν του αρκεί, γι' αυτό και προτιμά να πετά μόνο ιδιωτικά. Και όπως ισχυρίζεται ο ίδιος στα δικαστικά έγγραφα, ξοδεύει για τα αεροπορικά του ταξίδια, περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια.
  • Προσωπικός γιατρός. Διαθέτει δικό του γιατρό, ο οποίος του κοστίζει κάτι παραπάνω, από 1,6 εκ. δολάρια τον χρόνο.
  • Προσωπικό. Διαθέτει 40 άτομα προσωπικό, που του κοστίζουν τον χρόνο περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια.
  • Μηχανές. Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στις μηχανές και διαθέτει μία συλλογή, που φτάνει τις 45. Και είναι όλες τους πολυτελείς. Ωστόσο, αυτή που ξεχωρίζει, είναι μία Harley Davidson του 1940 και για την απόκτησή της, ξόδεψε μία μικρή περιουσία.
Πηγή: newsbeast.gr