Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Cheryl – Liam: Τραγούδι εξομολόγηση για τον οδυνηρό χωρισμό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 15:50 Cheryl – Liam: Τραγούδι εξομολόγηση για τον οδυνηρό χωρισμό

Η 35χρονη Cheryl έχει γράψει μια σειρά από βαθιά προσωπικά τραγούδια με την πρώην συνεργάτη της από το band Girls Aloud, Nicola Roberts.

Το τραγούδι Let You, που πιστεύεται ότι θα είναι το lead single, φημολογείται ότι αναφέρεται στο ότι έχασε τη φωνή της μετά από έναν χωρισμό.

Η μουσική είναι παραγωγής The Invisible Men που η Cheryl συνεργάστηκε στο τελευταίο της άλμπουμ Only Human.

Comeback για Cheryl μετά τον χωρισμό

«Το τραγούδι είναι ποπ και θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για να αποτελέσει το comeback της Cheryl. Αν και οι στίχοι μιλάνε για έναν επώδυνο χωρισμό, γράφτηκε πριν χωρίσει τον Liam. Μπορεί ίσως να σχετίζεται και με προηγούμενες σχέσεις της. Υπάρχουν ακόμα πιο προσωπικά τραγούδια στο νέο άλμπουμ που έγραψε με τη βοήθεια της Nicola Roberts».

H τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το νέο της άλμπουμ είναι τελειωμένο. «Η Nicola κι εγώ γράψαμε κάθε τραγούδι μαζί. Ήταν υπέροχο που συνεργάστηκε με μια από τις καλύτερές μου φίλες, αλλά είμαι πραγματικά περήφανη για το άλμπουμ και ενθουσιασμένη για τους ανθρώπους που θα ακούσουν τη νέα μουσική. Είναι τελειωμένο. Σε αυτό το στάδιο αποφασίζουμε ποιο θα είναι το lead single. Επιλέγουμε ανάμεσα σε τρία τραγούδια»

Cheryl Liam Payne

Πηγή: Mirror, newsit.gr