Το άγνωστο ατύχημα του Μαμαλάκη: «Ο γιατρός μου είχε δώσει δυο μέρες ζωής»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 12:01 Το άγνωστο ατύχημα του Μαμαλάκη: «Ο γιατρός μου είχε δώσει δυο μέρες ζωής»

Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους της γεύσης στην Ελλάδα, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ξετυλίγει πτυχές της ζωής του και μιλάει για τη νέα του ζωή με τη δεύτερη σύζυγό του Ντορίτα, όσα συμβαίνουν στα προσωπικά του αλλά και τα επαγγελματικά του και αναφέρθηκε στο χτύπημα που υπέστη στο κεφάλι, το οποίο οι γιατροί πίστευαν ότι θα ήταν μοιραίο.  

Διαβάστε τι είπε ανάμεσα σε άλλα στο Λοιπόν:

Η σύζυγος σας είναι μια… άλλη ζωή για εσάς; Αλίμονο, είναι μια καινούρια ζωή, πολύ διαφορετική από την προηγούμενη μου

Έχετε ζήσει περισσότερες από δύο ζωές; Μπορώ να πω ότι έχω ζήσει και περισσότερες από δύο ζωές. Αν λάβεις υπόψη σου ότι λόγω κάποιων χτυπημάτων πέρασα ξώφαλτσα από την κόλαση, ξαναγεννήθηκα κι έζησα, είναι μια εμπειρία.

Αναφέρεστε σε θέμα υγείας; Ναι, θέματα υγείας. Το πολύ σοβαρό ήταν το αιμάτωμα στο κρανίο, που είχα δυο ημέρες ζωής. Συνέβη από πέσιμο. Πήγαινα να κάνω μια βουτιά από ένα κότερο, γλίστρησα και αντί να φύγω μπροστά, έφυγα πίσω. Χτύπησα και μετά από λίγες ημέρες άρχισα να έχω σκοτοδίνες, αύξηση των αισθήσεων, ενώ μου μιλούσαν φυσιολογικά, εγώ άκουγα πολύ δυνατά και είχα τάση για ύπνο. Πήγα, έκανα αξονική και το βρήκαν, έτσι μέσα σε δυο μέρες εγχειρίστηκα και γλίτωσα. Είχα άγγελο. Ο εγκέφαλος προστατεύεται από 5 στιβάδες ανάμεσα από το κρανίο, εμένα είχε σπάσει και η 5η. Ο γιατρός που είχε δώσει δύο μέρες ζωής.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση