Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Αποστολίας Ζώη για τους έξι μήνες από τον χαμό του πατέρα της

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 17:11 Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Αποστολίας Ζώη για τους έξι μήνες από τον χαμό του πατέρα της

Συγκινεί το μήνυμα που ανέβασε η Αποστολία Ζώη σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media με αφορμή τους έξι μήνες από τον χαμό του πατέρα της ο οποίος βέβαια, της έχει στοιχίσει πολύ.

«6 μήνες ο ήλιος ανεβαίνει και κατεβαίνει χωρίς εσένα… Στις αρχές ήθελα να κατεβαίνει να μη βλέπω τίποτα, να μην υπάρχει τίποτα. Τώρα θέλω να βλέπω το ηλιοβασίλεμα και περιμένω την τελευταία ηλιαχτίδα, εκεί που σβήνει ο ήλιος. Είναι σαν να μου κλείνεις το μάτι. Δε θέλω να φύγει. Ανυπομονώ να ξαναβγεί, να σου δείξω πόση απόσταση έχω διανύσει… Θα ήσουν περήφανος… Ό,τι και να κάνω όμως, πάλι όλα πρέπει να συνεχίσουν χωρίς εσένα… μέχρι ν’ ανταμώσουμε…» έγραψε, κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και όσοι το διάβασαν, να λυγίσουν.

Η απώλεια είναι ακόμα νωπή και η ίδια δείχνει ακόμα εύθραυστη συναισθηματικά μιας και ο πατέρας της ήταν το μεγάλο στήριγμά της, ειδικά μετά την απώλεια της μητέρας της. Έχει όμως άλλες δύο αδελφές να στηρίζεται και να παίρνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει. Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της.

Πηγή: gossip-tv.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση