Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η έκκληση της συζύγου του Τομ Χανκς για βοήθεια και το μήνυμα συμπαράστασης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018 17:45 Η έκκληση της συζύγου του Τομ Χανκς για βοήθεια και το μήνυμα συμπαράστασης

Συγκινητική είναι η προσφορά και τα μηνύματα συμπαράστασης, που έρχονται για τους πυρόπληκτους στο Μάτι, από όλες τις γωνίες του κόσμου. Ακόμη και διάσημα πρόσωπα έχουν συγκλονιστεί από την ανείπωτη τραγωδία, στέλνοντας τα δικά τους συγκινητικά μηνύματα, ενώ πολλοί εξ’ αυτών καλούν τον κόσμο να βοηθήσουν όπως μπορούν την Ελλάδα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η δική μας Ρίτα Γουίλσον, η διάσημη ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες και τη μεγάλη της αγάπη για την Ελλάδα, την οποία έχει μεταφέρει και στο σύζυγό της, Τομ Χανκς. Η Γουίλσον δανείστηκε ένα μέρος από το συγκινητικό μήνυμα της, από την, επίσης Ελληνίδα, χήρα του μουσικού Κρις Κορνέλ, Βίκυ. Με δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φονική πυρκαγιά, στο Μάτι και με φόντο την ελληνική σημαία, καλεί τον κόσμο, που έχει ταξιδέψει στην Ελλάδα, που έχει περπατήσει στα αρχαία μνημεία, που έχει κολυμπήσει στα νερά της, να βοηθήσει αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους, που τώρα υποφέρουν.

«Αν έχεις κολυμπήσει στις ελληνικές θάλασσες, περπατήσει στα αρχαία ή ακόμη και ονειρευτεί να επισκεφθείς την Ελλάδα, επισκέψου το the_hellenic_initiative, για να προσφέρεις βοήθεια σε αυτούς τους απίστευτους ανθρώπους που υποφέρουν. Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα» είναι το μήνυμα της ηθοποιού.

 

Πηγή: newsbeast.gr