Με φλογερό κόκκινο φόρεμα η 21χρονη καλλονή σύντροφος του Ντι Κάπριο μάς δείχνει τη φυσική της ομορφιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018 19:18 Με φλογερό κόκκινο φόρεμα η 21χρονη καλλονή σύντροφος του Ντι Κάπριο μάς δείχνει τη φυσική της ομορφιά

Την φυσική της ομορφιά αποφάσισε να μας δείξει η Camila Morrone, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η νεαρή καλλονή φορώντας ένα φλογερό κόκκινο φόρεμα με λεπτές τιράντες και βαθύ ντεκολτέ, φωτογραφήθηκε σταυροπόδι, πανω σε σκάφος, καθώς συνεχίζει τις διακοπές της στη Μεσόγειο. Τα μακριά μαλλιά της είναι πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά και φοράει υπερμεγέθεις κρίκους.

Το προηγούμενο βράδυ, η 21χρονη με τον 43χρονο σταρ του Τιτανικού και τη μητέρα της, Lucila Sola η οποία φημολογείται ότι έχει σχέση με τον Al Pacino απαθανατίστηκαν μαζί σε σκάφος.

Η όμορφη ηθοποιός φέρεται να έχει σχέση με τον DiCaprio από το Δεκέμβριο, αλλά δεν έχει κάνει ποτέ κάποια αναφορά στα κοινωνικά μέσα.
Στο Instagram της δεν ξεχνά να κάνει tag τo brand του φορέματος αλλά και αυτό της τσάντας.

 
Instagram
Instagram

Το ζευγάρι έχει κάνει εμφανίσεις στα γενέθλια της Ellen DeGeneres το Φεβρουάριο και στο φεστιβάλ μουσικής Coachella τον Απρίλιο.

Οι δυο τους κάνουν διακοπές στο Σαν Τροπέ, χωρίς ωστόσο να δίνουν τροφή για σχόλια, αφού αποφεύγουν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση