Μαντώ Γαστεράτου: «Ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 09:57 Μαντώ Γαστεράτου: «Ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου»

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει μια γλυκιά ανυπομονησία! Σε περίπου ένα μήνα, η όμορφη παρουσιάστρια θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην Ανάβυσσο. Το ζευγάρι, που διατηρεί δεσμό τρία χρόνια, κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους ενώ μέχρι σήμερα είναι ελάχιστες οι φορές που έχουμε δει το μέλλοντα γαμπρό.

Ο Νίκος, όπως είναι το όνομά του, είναι επιχειρηματίας και διατηρεί cafe bar στο Αιγάλεω. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και περιμένουν με μεγάλη χαρά την ημέρα που θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Μαντώ Γαστεράτου παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου αλλά και το πότε κατάλαβε ότι ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής της.

Κατάλαβες από την αρχή της σχέσης σας ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου;

Ο Νίκος είναι ο πρώτος και μοναδικός σύντροφός μου που γνώρισα στους γονείς μου. Αυτό νομίζω ότι απαντά στην ερώτησή σου. Από την αρχή της σχέσης κατάλαβα ότι ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα. Εκτός από ωραίο, τον θεωρώ ευφυή και πολύ ικανό. Επειδή έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους γονείς μου, έλεγα πάντα ότι ο άντρας που θα επιλέξω να συμβιώσω θα είναι αυτός με τον οποίο θα θέλω να μοιραστώ την ζωή μου. Κι αυτό συνέβη με μένα και τον Νίκο, που είναι και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μείναμε μαζί, όταν άφησα το πατρικό μου. Αυτή η σχέση κύλησε τόσο ομαλά από την αρχή, που σχεδόν αμέσως ήρθε και η συμβίωση, πολύ φυσιολογικά, χωρίς να το επιδιώξουμε ή να το προσπαθήσουμε.

Πιστεύεις ότι ήταν γραφτό να είστε μαζί με τον Νίκο;

Ναι, βέβαια. Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης σε ένα event που παρουσίαζα και… αυτό ήταν. Ήταν κεραυνοβόλο! Δεν είμαι τόσο ρομαντικό κορίτσι για να πιστεύω στους έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά η πραγματικότητα ήρθε να με διαψεύσει.

Πώς σου έκανε πρόταση γάμου;

Η πρόταση γάμου έγινε στις 15 Αυγούστου του 2017, ανήμερα της γιορτής μου, γιατί με έχουν βαφτίσει Διαμαντώ – Μαρία. Είχαμε πάει διακοπές στην Αμερική και ξαφνικά, αντί για άλλο δώρο, μου προσέφερε ένα μονόπετρο. Είχα μουδιάσει από τη χαρά και τον ενθουσιασμό μου, γιατί μπορεί να ήταν κάτι που ονειρευόμουν, αλλά δεν περίμενα να γίνει τη συγκεκριμένη στιγμή. Ήταν πολύ όμορφο!

Σε έχουν αγχώσει οι προετοιμασίες του γάμου;

Όχι, καθόλου. Έχω κάνει έρευνα αγοράς, οπότε ξέρω τι ακριβώς μου αρέσει και δεν διυλίζω τον κώνωπα.

Πόσο καιρό σου πήρε να διαλέξεις το νυφικό σου;

Επειδή από την θητεία μου στο μόντελινγκ έχω φορέσει καμιά πεντακοσαριά νυφικά, ξέρω τι θέλω και τι μου ταιριάζει. Είχα λοιπόν κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου και το μετέφερα στη σχεδιάστρια Στάλω Θεοδώρου και από εκεί και πέρα την άφησα να δημιουργήσει. Αυτό σε ό,τι αφορά στο πρώτο νυφικό, γιατί το φόρεμα που θα φορέσω στη δεξίωση το έχει αναλάβει η Μπάγια Αντωνοπούλου, που μαζί με τη μητέρα της έχουν το “Ατελιέ Ρενιέ”.

πηγή: Tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση