Γιατί καθυστερεί το φινάλε του Game of Thrones - Τι δήλωσε η "Άρια Σταρκ" - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 20:15 Γιατί καθυστερεί το φινάλε του Game of Thrones - Τι δήλωσε η "Άρια Σταρκ" - ΒΙΝΤΕΟ

Τελικά, ο χειμώνας... ίσως αργήσει λίγο παραπάνω. Η Μέιζι Ουίλιαμς ή αλλιώς Άρια Σταρκ επιβεβαίωσε το πότε θα βγει στις οθόνες η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

«Ολοκληρώνουμε τον Δεκέμβριο και προβάλλουμε το πρώτο μας επεισόδιο τον Απρίλιο» είπε η Μέιζι-Άρια στο Metro. «Δεν θα ήθελες με τίποτα να βιαστείς σε αυτή τη σεζόν. Το οφείλουμε στο κοινό μας και στους φανατικούς θαυμαστές μας να κάνουμε αυτή την τελευταία σεζόν δίνοντας το καλύτερο των δυνατοτήτων μας» πρόσθεσε.

Μας αιφνιδίασε; Μάλλον, όχι, αν θυμηθεί κανείς τι είπε ο συμπρωταγωνιστής της, ο Πίτερ Ντίνκλατζ (ή Τίριον Λάνιστερ) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Sundance.

«Είναι η τελευταία σεζόν, είναι μια μεγάλης διάρκειας σεζόν, άρα πηγαίνουμε με το πάσο μας» είχε δηλώσει στο Variety.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, όλα αυτά συνάδουν με την υπόσχεση του Κέιζι Μπλόις, διευθυντή προγραμματισμού στην HBO, ότι η τηλεοπτική σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Οπότε, ας παρηγορηθούμε με το ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι!

Πηγή: ΑΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση