Είναι επίσημο, ο Robert Downey Jr θα ξαναφορέσει την μεταλλική στολή του Iron Man!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014 13:08 Είναι επίσημο, ο Robert Downey Jr θα ξαναφορέσει την μεταλλική στολή του Iron Man!

Φαίνεται πως όλη η σπέκουλα και η φημολογία των τελευταίων ημερών σχετικά με την ενδεχόμενη επιστροφή του Robert Downey Jr ως Iron Man (σε ταινία πέραν των «Avengers») ήταν βάσιμη, καθώς ο ηθοποιός βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Marvel για να συμμετέχει στο «Captain America 3»!

Μάλιστα σύμφωνα με τις φήμες, ο Tony Stark θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Steve Rogers, σε ένα storyline που θα βασίζεται στο Civil War της Marvel. Οι δύο ήρωες θα χωριστούν σε στρατόπεδα, εξαιτίας ενός νομοσχεδίου απογραφής υπερηρώων. Ο Stark είναι υπέρ του νομοσχεδίου, αλλά ο Rogers είναι εναντίον, καθώς θεωρεί ότι απειλεί τις ατομικές τους ελευθερίες. Αυτό θα οδηγήσει όλους τους υπερήρωες στο να διαλέξουν πλευρές, με τον Rogers και κάποιους άλλους να τρέπονται σε φυγή για να αποφύγουν την σύλληψη.

Στο συγκεκριμένο storyline ο Stark θα έχει άτυπο ρόλο «κακού», οπότε ίσως αυτό να ήταν που έπεισε τον Robert Downey Jr να ξαναφορέσει τη στολή του Iron Man.

Βέβαια, υπήρξε έντονο παρασκήνιο πριν βρεθεί η χρυσή τομή για την συμμετοχή του. Αρχικά η Marvel ήθελε τον Downey για έναν μικρό ρόλο, του οποίου τα γυρίσματα θα διαρκούσαν το πολύ τρεις εβδομάδες. Ο Downey όμως ήθελε να έχει πιο ουσιαστική συμμετοχή (που θα σήμαινε και μεγαλύτερη επιταγή στο τέλος). Αυτό εξόργισε τον διευθυντή της Marvel Entertainment, Ike Perlmutter, ο οποίος διέταξε να διαγραφεί εντελώς ο ρόλος του Stark από το σενάριο. Τότε μεσολάβησε ο Kevin Feige, ο οποίος έδωσε στον Perlmutter να δει την μεγάλη εικόνα, ενώ παράλληλα διατηρούσε επαφή με τον Downey για να τον κρατάει ζεστό. Ο Feige εξήγησε στον Perlmutter ότι η ιστορία του Civil War θα βοηθούσε στην εξέλιξη των υποθέσεων των sequels της Marvel για τα επόμενα επτά χρόνια και θα δημιουργούσε ένα νέο υπόβαθρο για το «Avengers 4».

Το «Captain America 3» το σκηνοθετούν οι αδερφοί Russo και θα ξεκινήσει γυρίσματα την άνοιξη με σκοπό να είναι έτοιμο τον Μάη του 2016.

moviemonsters.gr


Προσαρμοσμένη αναζήτηση