Η Τέιλορ Σουίφτ αποθεώνει τον Λάνθιμο- Το promo της στην ταινία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 11:36 Η Τέιλορ Σουίφτ αποθεώνει τον Λάνθιμο- Το promo της στην ταινία

Γιώργος Λάνθιμος και η νέα του ταινία με τίτλο "The Favourite", φέρεται ως φαβορί για τα Όσκαρ. Από το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της εκτοξεύτηκε σε εισιτήρια, αν και προβάλλεται σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών.

Το "The Favourite", που ξεκίνησε την προβολή του την περασμένη Παρασκευή σε τέσσερις μόλις αίθουσες σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες έχει ήδη λάβει καλές κριτικές. Η ταινία κατάφερε να σημειώσει εισπράξεις που έφτασαν μέχρι και τις 105.000 δολάρια ανά αίθουσα και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η ταινία “La La Land” που πρωταγωνιστεί η Emma Stone, η οποία πρωταγωνιστεί και στο “The Favourite”.

 

Η σταρ Τέιλορ Σουίφτ, Taylor Swift, αποθέωσε τον Έλληνα σκηνοθέτη μέσω της ανάρτησής της στον προσωπικό λογαριασμό της Instagram και προέτρεψε όλους εκείνους που την ακολουθούν να δουν την ταινία. Μάλιστα ανάρτησε και το αντίστοιχο πρόγραμμα προβολών, με τις λεπτομέρειες τόπων και ημερομηνιών:

Η ανάρτησή της με την προτροπή να πάνε να δουν το ''The Favourtite''»:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Favourite is absolutely phenomenal, and it opens in NY and LA tomorrow— Swipe to see cities and dates! @thefavouritemovie @joe.alwyn @nicholashoult

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση