Spider-Man: Far From Home: Στο πρώτο trailer ο Peter Parker πηγαίνει Ευρώπη για μια νέα περιπέτεια!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 17:38 Spider-Man: Far From Home: Στο πρώτο trailer ο Peter Parker πηγαίνει Ευρώπη για μια νέα περιπέτεια!

Και θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame

Σε ένα εντελώς παράξενο timing, οι Sony Pictures σε συνεργασία με τη Marvel Studios έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο trailer του sequel του Spider-Man: Homecoming, με τίτλο "Far From Home'. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, ο Peter Parker του Tom Holland θα βρεθεί μακριά από τη Νέα Υόρκη και θα ταξιδέψει παρέα με τους φίλους του στην Ευρώπη. Ωστόσο, το ταξίδι αναψυχής που τόσο πολύ ήθελε για να ξεφύγει λίγο από τη καθημερινότητά του, διακόπτει ο Nick Fury (Samuel Jackson), ο οποίος ζητάει τη βοήθεια του Spidey για να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις τεσσάρων μαγικών τεράτων που σπέρνουν τον τρόμο στη Γηραιά Ήπειρο.

Το trailer είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς μας δείχνει για πρώτη φορά τα γεγονότα μετά το Avengers: Endgame και πως θα είναι το MCU μετά από αυτό. Παραδόξως (;) λείπει ο Tony Stark του Robert Downey Jr. όντας ο μέντοράς του Parker, ενώ ο βοηθός του, Happy (Jon Favreau) εμφανίζεται κανονικά και μερικές ατάκες του ίσως να προδίδουν τον χαμό του Iron Man. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο Jake Gyllenhaal, που υποδύεται τον νέμεσις του Ανθρώπου Αράχνη, ονόματι Mysterio, αν και για κάποιον παράξενο λόγο φαίνεται πως συνεργάζονται οι δυο τους. Απολαύστε το πρώτο trailer της ταινίας παρακάτω. 

Το Spider-Man: Far From Home θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου 2019. 

unboxholics.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση