Το Avengers: Endgame ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τις εισπράξεις του Τιτανικού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαΐου 2019 10:11 Το Avengers: Endgame ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ τις εισπράξεις του Τιτανικού

Η 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία

Σαν σίφουνας το Avengers: Endgame διέλυσε πάνω από 20 εισπρακτικά ρεκόρ μέσα στις πρώτες μέρες προβολής του. Τώρα μετά από δύο εβδομάδες στις αίθουσες το φιλμ των αδερφών Russo έχει κυριολεκτικά διαλύσει τα ταμεία και ξεπέρασε τα $2 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις. 

Βάσει και των στοιχείων του Box Office Mojo κατάφερε και ξεπέρασε το σχεδόν άπιαστο ρεκόρ του Τιτανικού του James Cameron καθώς μετράει $2.188.7 δισ. δολάρια και σκαρφάλωσε σε χρόνο-ρεκόρ στη 2η θέση των πιο εμπορικά επιτυχημένων ταινιών όλων των εποχών. 

Επομένως, στην 3η θέση βρίσκεται το φιλμ του Cameron, ενώ στην 4η και στην 5η τα Star Wars: The Force Awakens και Avengers: Infinity War. Πλέον, είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει και το απόρθητο κάστρο της εισπρακτικής επιτυχίας του Avatar -επίσης του James Cameron.

Το φιλμ που εδώ και πάνω από μια δεκαετία, με 2.788 δισ. δολάρια στο box office, αποτελεί την πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών, απειλείται ευθέως από το "Endgame" καθώς το κοιτάει κατάματα. 

πηγή: unboxholics.com

Προσαρμοσμένη αναζήτηση