Αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος της Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Black Widow» (pic)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 19:46 Αποκαλύφθηκε ο αντίπαλος της Σκάρλετ Τζοχάνσον στο «Black Widow» (pic)

Μέσα από την πρώτη concept εικόνα του που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Η πρώτη εικόνα που μας έρχεται από το «Black Widow» της Marvel αποκαλύπτει ότι η ομώνυμη ηρωίδα που υποδύεται η Σκάρλετ Τζοχάνσον θα αντιμετωπίσει έναν κλασικό κακό και παλιό γνώριμο των φαν της Marvel, τον Taskmaster.

Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Άντι Παρκ δημοσιεύοντας στο Instagram ένα concept art του «Black Widow» όπου δείχνει τον Taskmaster να παλεύει σώμα με σώμα με την ηρωίδα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andy Park (@andyparkart) on

 

Για τους μη μυημένους, ο Taskmaster ή Tony Masters πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ της Marvel το 1980. Πρόκειται για έναν μισθοφόρο και εκτελεστή, που έχει τη δυνατότητα να μιμείται το στιλ μάχης των αντιπάλων του και να στρέφει τη δύναμή τους προς τους ίδιους. Αυτό θα είναι το ντεμπούτο του Taskmaster στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ωστόσο ο ηθοποιός που θα τον υποδυθεί δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός.

Θυμίζουμε ότι το «Black Widow» θα ακολουθεί την Natasha Romanoff αμέσως μετά τα γεγονότα του «Captain America: Civil War» και θα περιλαμβάνει γνωστούς χαρακτήρες από τα κόμικ της όπως η Yelena, η Malena και ο Red Guardian.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει την 1η Μαΐου 2020.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση