Ο Tommy Lee Jones αντιπαθεί τον Jim Carrey

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 13:34 Ο Tommy Lee Jones αντιπαθεί τον Jim Carrey

Ο Jim Carrey βρέθηκε πρόσφατα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Howard Stern στα πλαίσα της προώθησης του «Dumb and Dumber To» και μεταξύ άλλων μίλησε και για ταινίες από το σύνολο της καριέρας του μεταξύ των οποίων και το «Batman Forever» του Joel Schumacher.

Στην ταινία (στην οποία Batman ήταν ο Val Kilmer), ο Carrey υποδυόταν τον Riddler και ο Jones τον Two-Face.

Αυτό που πολύ δεν ήξεραν, όμως, ήταν ότι ο Jones αντιπαθούσε βαθύτατα τον Carrey, ίσως και επειδή τότε (στα γυρίσματα του Batman Forever) είχαν κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τα «Dumb and Dumber» και «Cobb» (στο οποίο ο Jones δίνει ερμηνεία ζωής, παίζοντας τον θρύλο του baseball Ty Cobb). Η θρυλική κωμωδία των αδερφών Farrelly επισκίασε την ταινία του Ron Shelton, και στέρησε από τον Jones την δυνατότητα να διεκδικήσει ένα χρυσό αγαλματίδιο.

Ο Carrey περιγράφει λοιπόν:

Μπαίνω σε ένα εστιατόριο, το βράδυ πριν γυρίσουμε τη μεγάλη σκηνή στο καταφύγιο του Riddler. Ο σερβιτόρος μου λέει «Δουλεύετε με τον Tommy Lee Jones σωστά; Είναι στο ακριανό τραπέζι». Οπότε λέω τέλεια, θα πάω να του πω «γειά». Οπότε πηγαίνω και βλέπω να χάνει το χρώμα στο πρόσωπό του. Σηκώθηκε, σχεδόν τρέμοντας, με αγκάλιασε και μου είπε: «Σε μισώ. Πραγματικά σε αντιπαθώ». Οπότε του λέω «Ουάου! Εντάξει. Τι συμβαίνει φίλε;», και μου απαντάει «Δεν μπορώ να εγκρίνω τα καραγκιοζιλίκια σου!»

Να λοιπόν που υπάρχουν ίντριγκες στο Χόλιγουντ εκεί που δε το περιμένει κανείς!

moviemonsters.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση