Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναβλήθηκε για τις 14 Αυγούστου η πρεμιέρα της ταινίας «Wonder Woman 1984»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 23:51 Αναβλήθηκε για τις 14 Αυγούστου η πρεμιέρα της ταινίας «Wonder Woman 1984»

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει τα πάντα και μια ακόμα ταινία «Wonder Woman 1984» αναβάλει την πρεμιέρα της εξαιτίας της πανδημίας.

Πρόκειται για τη συνέχεια της κινηματογραφικής επιτυχίας «Wonder Woman» που ήταν προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουνίου. Τώρα η Warner Bros. ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Αυγούστου.

«Όταν ετοιμάζαμε την “Wonder Woman 1984”, πρόθεσή μας ήταν να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Warner Bros. Pictures θα κυκλοφορήσει την ταινία στους κινηματογράφους στις 14 Αυγούστου», δήλωσε ο Τόμπι Έμεριχ από την Warner Bros. και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι πιο ασφαλής και υγιής τόπος μέχρι τότε».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In these dark and scary times, I am looking forward to a brighter future ahead. Where we can share the power of cinema together again. Excited to redate our WW84 film to August 14, 2020. I hope everyone is safe. Sending my love to you all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gal Gadot (@gal_gadot) στις

 

 Πριν την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία υπήρξαν φήμες που έλεγαν ότι η Warner Bros. μπορεί να διαθέσει την ταινία online, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει. «Πιστεύουμε στη δύναμη του κινηματογράφου. Σε αυτές τις άσχημες στιγμές που οι ιδιοκτήτες κινηματογράφων δυσκολεύονται, όπως όλος ο κόσμος, είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε νέα ημερομηνία για κυκλοφορία στις αίθουσες και ευχόμαστε για καλύτερες στιγμές μέχρι τότε» τονίσε σε ανακοίνωση της η Πάτι Τζένκινς που σκηνοθέτησε την ταινία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ