Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God» για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 17:59 Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας «Man of God» για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου

Νικήτας Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου και Τόνια Σωτηροπούλου θα πλαισιώσουν τον Άρη Σερβετάλη

Τα γυρίσματα της ταινίας της Γιελένα Πόποβιτς, «Man of God» με πρωταγωνιστή τον Έλληνα ηθοποιό, Άρη Σερβετάλη η οποία αφηγείται τη ζωή και το έργο του Αγίου Νεκταρίου, έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο. Ξεκίνησαν με μικρή καθυστέρηση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικόνιζαν τον ηθοποιό, Άρη Σερβετάλη, στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου, πραγματικά αγνώριστο με μακριά μούσια και ράσα, νέα στιγμιότυπα απεικονίζουν τους ηθοποιούς που συμπληρώνουν το καστ της ταινίας.

Στη διανομή συμπεριλαμβάνονται οι Νικήτας Τσακίρογλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης και ο Ρώσος ηθοποιός Alexander Petrov.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Γιελένα Πόποβιτς, τη μουσική ο Zbigniew Preisner, και τα κοστούμια η Eύα Νάθενα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες τον Νοέμβριο του 2020.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης
Τόνια Σωτηροπούλου
Τόνια Σωτηροπούλου
Αλέξανδρος Μυλωνάς
Τόνια Σωτηροπούλου-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Τόνια Σωτηροπούλου-Εύα Νάθενα-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Τόνια Σωτηροπούλου-Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Πανάγος Ιωακείμ
Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Alexandros Potter-Jelena Popovic

Πηγή: Newsbeast.gr