Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα ταινία του Netflix κοστίζει 200 εκατ. δολάρια και έχει πρωταγωνιστές τους Γκόσλινγκ και Έβανς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 21:42 Η νέα ταινία του Netflix κοστίζει 200 εκατ. δολάρια και έχει πρωταγωνιστές τους Γκόσλινγκ και Έβανς

Με ένα budget που θα φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια και σε σκηνοθεσία των αδερφών Ρούσο, η ταινία αναμένεται να είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει κάνει μέχρι σήμερα το Netflix.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα το Netflix πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Κρις Έβανς, το οποίου ο προϋπολογισμός αναμένεται να είναι 200 εκατ. δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανήσει μέχρι στιγμής ο γίναντας του streaming για την παραγωγή μιας πρωτότυπης ταινίας – για τον “Ιρλανδό” ξόδεψε 175 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο θρίλερ, το οποίο θα ονομάζεται “The Gray Man”, βασίζεται σε μια σειρά βιβλίων του Αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Γκρίνεϊ. Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβουν τα αδέρφια Ρούσο (γνωστοί στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel), με τον Τζο Ρούσο να αναλαμβάνει και το σενάριό της μαζί με τους Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι.

Το Netflix προσπαθεί να δημιουργήσει ένα franchise γύρω από την ταινία, στην οποία ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον πρώην πράκτορα της CIA Κορτ Γκέντρι, γνωστό και ως Grey Man. Ο Γκέντρι είναι ένας ανεξάρτητος δολοφόνος, τον οποίο κυνηγά ο πρώην συνεργάτη του Λόιντ Χάνσεν, τον οποίο υποδύεται ο Έβανς.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία, ενώ η παραγωγή λέγεται ότι θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου έτους στο Λος Άντζελες.

Σίγουρα θα δούμε πολλές ακόμα πρωτότυπες παραγωγές από το Netflix, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει στραφεί εκεί λόγω της πανδημίας.

Πηγή: perpetual.gr