Εκτός εαυτού ο Μίκι Ρουρκ: "Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα σε ξεφτιλίσω άγρια"

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 22:42 Εκτός εαυτού ο Μίκι Ρουρκ: "Ρόμπερτ Ντε Νίρο, θα σε ξεφτιλίσω άγρια"

Αναβιώνει η κόντρα των δύο διάσημων ηθοποιών. Τι έφτασε τον Ρουρκ στο σημείο να ορκίζεται σε όλα του τα σκυλιά, ότι θα ξεφτιλίσει τον Ντε Νίρο.

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα Μίκι Ρουρκ - Ρόμπερτ Ντε Νίρο εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ώρες, με τον κόσμο της showbiz και όχι μόνο να παρακολουθεί άναυδος την επίθεση του πρώτου στον δεύτερο.

“Λάδι στη φωτιά” έριξε το Σάββατο (18/07) ο Ρουρκ, ο οποίος σε ανάρτησή του στο instagram, αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ τα εξής: “Εϊ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σωστά, σε σένα μιλάω, βρωμοκλαψιάρη. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν λίγους μήνες δήλωσες στις εφημερίδες: “Ο Μίκι Ρουρκ είναι ψεύτης και λέει μαλ@@@”. Άκου, κύριε Σκληροτράχηλε του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με αποκάλεσε ποτέ ψεύτη και το έκανε σε εφημερίδα. Θα σου πω κάτι, αλήτη, όταν σε δω μπροστά μου, ορκίζομαι στον Θεό, στη γιαγιά μου, τον αδελφό μου κι όλα μου τα σκυλιά, θα σε ξεφτιλίσω άγρια 100%. Μίκι Ρουρκ, Μάρτυς μου ο Θεός”.

Το θέμα ξεκίνησε πέρσι, όταν ο Ρουρκ υποστήριξε ότι ο διάσημος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε τον ήθελε για να παίξει στην ταινία του The Irishman αλλά ο Ντε Νίρο αρνήθηκε να δουλέψει μαζί του.

Στο παρελθόν ο Ρουρκ είχε εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του για τον Ντε Νίρο ως ηθοποιό. Όλα όμως άλλαξαν όταν συμπρωταγωνίστησαν στο “Δαιμονισμένος Άγγελος” το 1987.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση