Netflix: Δέκα χρόνια χρειάστηκαν για να γυριστεί το απόλυτο στρατιωτικό ντοκιμαντέρ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 08:48 Netflix: Δέκα χρόνια χρειάστηκαν για να γυριστεί το απόλυτο στρατιωτικό ντοκιμαντέρ

Όχι, δεν μιλάμε για άλλο ένα ντοκιμαντέρ με τα χρονικά του πολέμου, αλλά για ένα καθηλωτικό ντοκιμαντέρ για το τι σημαίνει ουσιαστικά πόλεμος εν καιρώ ειρήνης.

Οι Isaac και Joey έχουν λοιπόν πατέρα έναν ήρωα. Και τον λατρεύουν. Ο πατέρας, Brian Eisch, είναι ένας παρασημοφορημένος στρατιώτης που επέστρεψε τραυματίας από τον Πόλεμο του Αφγανιστάν.

Ανήκει μάλιστα σε μια οικογένεια με πατέρα και παππού στρατιωτικούς. Μόνο που όταν επέστρεψε σπίτι του, είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Πρέπει λοιπόν να ξαναβρεί τον εαυτό του, αλλά και την ίδια τη σχέση του με τα παιδιά.

Ο Brian θα παλέψει πολύ με τους δαίμονές τους. Θα παλέψει όμως και για να αποκτήσει έλεγχο στη ζωή του. Αυτός ο πόλεμος είναι βλέπετε εξίσου αληθινός και δύσκολος με τον άλλο, αυτόν που δίνεται στα χαρακώματα.

Αυτό είναι με δυο λόγια το «Πατέρας, Φαντάρος, Γιος», ένα διεισδυτικό ντοκιμαντέρ που παρακολουθεί τη ζωή μιας μονογονεϊκής οικογένειας για 10 ολόκληρα χρόνια. Πόσο εύκολο είναι να ξανασυνδεθείς με τα παιδιά σου όταν έχεις να διαχειριστείς τα τραύματά σου;

Πρόκειται για ένα ευαίσθητο πορτρέτο οικογενειακών σχέσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και προκλήσεις. Αναζητώντας τελικά τη λύτρωση.

Η καθηλωτική ιστορία είναι μια παραγωγή των «New York Times» που φέρνει σε πρώτο πλάνο αξίες όπως το καθήκον απέναντι στην πατρίδα, αλλά και την οικογένεια.

Διαθέσιμο στο Netflix από τις 17 Ιουλίου...

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση