Βασισμένη στην ελληνική μυθολογία νέα σειρά του Netflix

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 19:48 Βασισμένη στην ελληνική μυθολογία νέα σειρά του Netflix

Το Netflix ετοιμάζει μια ολοκαίνουρια σειρά, η οποία θα είναι βασισμένη στην ελληνική μυθολογία, ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινώσει ημερομηνία προβολής.

Η σειρά θα ονομάζεται «Kaos» και θα σκηνοθετηθεί από την Τσάρλι Κόβελ (Charlie Covell), θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα είναι μια ιδιαίτερη σειρά, η οποία θα εστιάζει στην πολιτική, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο.

Μέχρι τώρα δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το cast ή την παραγωγή της σειράς, ούτε για το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία είχαν προγραμματιστεί αρχικά για τον Ιούλιο του 2020.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Netflix το «Kaos» περιγράφεται ως

«Μια ιδιαίτερη σειρά που μέσα από μια σύγχρονη ματιά εξερευνά την ελληνική μυθολογία, εστιάζοντας στη σχέση φύλου-πολιτικής, την εξουσία και τον Κάτω Κόσμο».

Η θεματολογία θα εστιάζει στου Θεούς του Ολύμπου, τους ανθρώπους και τους ήρωες στη Γη και τον Κάτω Κόσμο

Σύμφωνα με την Κόβελ η παραγωγή θα είναι εφάμιλλη του «Game of Thrones», όπως επίσης και ότι θα συνδυάζει το μαύρο χιούμορ με το δράμα, αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία.

Μιλώντας στο RadioTimes.com πέρυσι, η Τσάρλι Κόβελ εξήγησε τις βασικές ιδέες του «Kaos».

«Βασικά είναι σαν μια σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, οπότε είναι μια μεγάλη σειρά», είπε. «Είναι μια σειρά 10 ωρών για το Netflix, και ελπίζουμε ότι θα είναι του επιπέδου του Game of Thrones».

Και πρόσθεσε: «Είναι σύγχρονο αλλά διαφορετικό. Και παίρνει βασικά τους μύθους και τους ανατρέπει. Και έτσι, ξεκινάμε με τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, οι θεοί είναι σαν μια τεράστια δυσλειτουργική οικογένεια, θα πρέπει να είναι αστείο και σκοτεινό και δραματικό».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση